Actueel

Facebook Berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Bij het Van Lodenstein College hebben we ons educatieve leermiddel de E-Bike mogen leveren. Met deze E-bike (Bosch systeem) kunnen studenten kennismaken met de wereld van de elektrische aandrijving. Alle componenten van de fiets worden ontdekt en getest aan de hand van duidelijke e-learning (niveau 2 en 3)

We wensen de scholen en hun studenten veel leerplezier! Nieuwsgierig naar onze leermiddel? Of wil je meer informatie? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

#VanLodensteinCollege#EducatieveMiddelen hashtag#TechnischeVaardigheden#Autotechniek#Leermiddelen#PraktischOnderwijs
... Bekijk meerBekijk minder

Na een jaar hardware, software e-learning en grafische ontwikkeling is het eerste netwerkenbord met extra ISO-bus paneel afgeleverd aan de afdeling mobiliteit van het Hoornbeeck College in Hoevelaken.

Wat mooi dat al ons werk nu kan bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten uit de mobiliteitsbranche.
... Bekijk meerBekijk minder

Na een jaar hardware, software e-learning en grafische ontwikkeling is het eerste netwerkenbord met extra ISO-bus paneel afgeleverd aan de afdeling mobiliteit van het  Hoornbeeck College in Hoevelaken. 

Wat mooi dat al ons werk nu kan bijdragen aan de ontwikkeling van de studenten uit de mobiliteitsbranche.

Deze week vieren we bij Seldenthuis Educatie ons negenjarig jubileum! Gedurende al die jaren hebben we ons gespecialiseerd in het bedenken, ontwikkelen en bouwen van praktische leermiddelen en interactieve e-learnings voor het technisch onderwijs op vmbo-, mbo- en hbo-niveau. Van brainwave ( krabbeltje achterop een a4-tje) tot concreet idee, prototype en ontwerp (3D-animatie in grafisch ontwerpprogramma), alles doen we zelf. Totdat het werkt, totdat het goed is voor docent en student. Ook ombouw, assemblage en productie doen we zelf. Van metaal op maat maken tot lassen van een frame. Motorblokken uitbouwen, maatgemaakte draadbomen samenstellen, eigen PCB en software ontwikkeling. Van maatwerk worden we blij net zoals de afnemer.

We hebben met trots al veel leermiddelen bij verschillende technische scholen, op locatie met een aflever- en gebruiksinstructie voor het team, mogen leveren. Denk aan het vmbo en de techniekhavo en het middelbaar en hoger beroepsonderwijs, globaal niveau 1 tot en met 5. Onze leermiddelen worden gebruikt door studenten Engineering, Mechatronica, Automotive, Tweewielers, Electrotechniek, Mobiele werktuigen en de Agrarische / Groene opleidingen.

In de afgelopen 9 jaar hebben we onze expertise verder uitgebreid en ons team vergroot, waardoor we vrijwel alles in eigen huis kunnen produceren Alleen poedercoaten (in onze huiskleur groen) besteden we uit. We verzorgen maatwerk training en bijscholing voor docenten en instructeurs, examinatoren en werkplaatsprofessionals voor de PicoScope.

We zijn dankbaar en gaan vol vertrouwen ons 10e jaar in!
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Gefeliciteerd Kanjer !

Gefeliciteerd

De afgelopen periode zijn we zeker niet stil blijven zitten. Naast de ontwikkelingen van het netwerkenbord hebben we ook scholen blij gemaakt met onze leermiddelen.

Zo hebben we een bezoek gebracht aan CSV Het Perron in Veenendaal, waar ze nu aan de gang kunnen met onze e-bike die speciaal voor het onderwijs is klaargemaakt. Met deze e-bike kunnen studenten kennismaken met de wereld van de elektrische aandrijving. Alle componenten van de fiets worden ontdekt en getest aan de hand van duidelijke e-learning.

Bij ROC Horizon College in Heerhugowaard hebben wij hun werkplaats uit mogen breiden met de laadopstelling en twee picoscope automotive sets. De laadopstelling is samen met het FOM ontwikkeld om studenten veilig en verantwoord laden bij te brengen. Deze omvat hardware in de vorm van een wallbox, laadkabels met meetapparatuur, en software in onze online leeromgeving. De Amtron Wallbox van Mennekes is 'smart', kan drie fasen laden en is toekomstbestendig.

En Bas Groos, docent aan het Nova College in Beverwijk, heeft onlangs de sleutel ontvangen van de 1KR-FE benzinemotor. Deze motor is uitgerust met een storing preparatie op niveau 3-4 en e-learning op niveau 2 en 3 voor het mbo.

We wensen de scholen en hun studenten veel leerplezier met deze leermiddelen! Ben je nieuwsgierig naar een van deze leermiddelen of wil je meer informatie over hoe we het lesaanbod kunnen verrijken? Neem gerust contact met ons op via telefoon of e-mail.

#Leermiddelen #EbikeOnderwijs #TechnischOnderwijs #Laadopstelling #PicoscopeAutomotive #VeiligLaden #MBOOnderwijs #Benzinemotor #Elearning #ToekomstgerichtOnderwijs #InnovatiefLeren #NovaCollege #HorizonCollege #CsvHetPerron #Leerplezier #NeemContactOp
... Bekijk meerBekijk minder

youtu.be/QhrIE3E6v4g?feature=shared

ISO-Bus Uitbreiding: De ISO-Bus is een aanvullend leermiddel van Het Netwerkenbord.
Dit bord wordt gemonteerd aan Het Netwerkenbord en daarmee kunnen studenten aan de slag met specifieke werktuigtraining. De bediening daarvan verloopt via een Universal Terminal – het scherm in de cabine van de trekker – met bijbehorende animaties.

Kijk voor meer info op:
seldenthuis-educatie.nl/practicum-leermiddelen/#ISO-Bus

Kijk voor meer info over Het Netwerkenbord op:
seldenthuis-educatie.nl/practicum-leermiddelen/#Netwerkbord
Of bekijk de video: youtu.be/Lh0KtEWpyak

Wil je meer weten over onze overige leermiddelen?
Ga naar www.seldenthuis-educatie.nl.
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Leermiddel in opbouw. Elektromotor leren controleren op isolatieweerstand en milliohm meting van de wikkelingen.

Pico Technology (Automotive Diagnostics) #metenisweten #elektricvehicle #AutomotiveEducation
... Bekijk meerBekijk minder

Doe mee aan onze PicoScope basis docententraining!
Ben jij klaar om je diagnosetechnieken naar een hoger niveau te tillen? In deze praktische cursus beheers je eerst zelf de PicoScope en leer je hoe je deze effectief kunt integreren in je lessen.

Diagnosetechnisch:
- Leer de hardware en software correct in te stellen.
- Analyseer scopebeelden en activeer het rekenkanaal.
- Gebruik de PicoScope samen met een Ampèretang.

Onderwijskundig:
- Ontdek hoe je de PicoScope inzet tijdens praktijklessen.
- Identificeer geschikte opdrachten en visualiseer data.

Organisatorisch:
- Eén volledig verzorgde bijeenkomst (inclusief diner) van 16:00 tot 21:00 uur.
- Ideaal na je schoollessen!
- Ervaar begeleiding in een kleine groep van 5-8 deelnemers.

Vereisten:
- Ervaring in voertuigdiagnose en gebruik van multimeter en diagnoseapparatuur.
- Breng je eigen PicoScope, laptop en lader mee naar ons trainingscentrum in Gouda.

Aanmelden:
Op 29 februari organiseren we een PicoScope basis docententraining en er zijn nog enkele plekken beschikbaar! Meer weten over de PicoScope basis of gevorderde docententraining? Grijp dan deze kans, mail nu naar info@seldenthuis-educatie.nl of bel 06-38020629 om je in te schrijven.

seldenthuis-educatie.nl/picoscope-training-en-middelen/

#PicoScope #Docententraining #Diagnosetechnieken #Onderwijs #Praktijklessen #PicoScopeBasis #Voertuigdiagnose #Multimeter #Training #Gouda #Educatie #Aanmelden #SeldenthuisEducate
... Bekijk meerBekijk minder

Onze laatste nieuwsbrief van 2023 is te lezen met onderstaande link. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een goed 2024!

preview.mailerlite.com/s1s1f2m3m4
... Bekijk meerBekijk minder

Onze laatste nieuwsbrief van 2023 is te lezen met onderstaande link. Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling en een goed 2024!

https://preview.mailerlite.com/s1s1f2m3m4
Lees meer