Actueel

Facebook Berichten

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Onze educatieve materialen zijn populair, zo ook onze e-scooter, die uitermate geschikt is voor het keuzedeel elektrische voertuigen, net als onze volledig functionerende benzinemotor opstelling. Deze hebben we bezorgd bij het Fioretti College Hillegom.

Leerlingen en docenten, wij wensen jullie veel leerplezier en leergemak met deze leermiddelen van Seldenthuis-Educatie!

#Educatie #Leermiddelen #SeldenthuisEducatie #scooter #Hillegom #Gouda #keuzedeel #elektrischevoertuigen
... Bekijk meerBekijk minder

Innovam vernieuwd trainingsmateriaal voor airco opleidingen!

De airconditioning is een belangrijker systeem in de auto dan ooit.
Niet alleen koelen, maar ook verwarmen, de temperatuur van het accupakket reguleren, kortom, een heel belangrijk systeem.
Wil je aan een aircosysteem werken, dan dien je daar voor opgeleid te worden, het zogenoemd f-gassen certificaat dient behaald te worden.
Innovam organiseert deze opleidingen, van service tot diagnose en certificering voor ‘F-gassen mobiele airco’.
Voor deze cursussen plaatste Innovam een mooie bestelling bij Seldenthuis-Educatie, maar wel met eigen specifieke wensen!
In maatwerk zijn wij goed, dus dat klonk als een uitdaging. Vorige week Vrijdag is de hele order compleet uitgeleverd en wordt deze week al ingezet in hun trainingen.

Wij wensen de trainers en cursisten dan ook veel leerplezier met deze opstellingen en een hoog slagingspercentage!
Ook interesse? Mail ons of bel ons op.

#terugwinning f-gassen #F-gassen mobiele airco #Innovam #Airconditioning #training #diagnose #onderwijs #mobiliteit #automotive
... Bekijk meerBekijk minder

In juli hebben we twee, speciaal voor Innovam in Nieuwegein geprepareerde leermiddelen geleverd. Deze op maat gemaakte BMW i3's zullen worden ingezet voor trainingen in f-gassen en het werken volgens de NEN9140-norm met betrekking tot elektrische voertuigen.

De door Seldenthuis Educatie voor technisch onderwijs aangepaste BMW i3 is beschikbaar met een E-learning programma op niveau -2, -3 en -4. Deze auto wordt geleverd met e-learning voor hoogspanning en laden, Connected Drive-functionaliteit, airconditioning en verwarming (warmtepomp).

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze leermiddelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of neem een kijkje op www.seldenthuis-educatie.nl voor meer informatie.
... Bekijk meerBekijk minder

Trainingskamp bij Seldenthuis-Educatie!

Nationaal Kampioen Autotechnicus Richard van Asdonck is volgende week in Gdańsk, Polen. Hij is de Nederlandse deelnemer in het vakgebied Automobile Technology tijdens de EuroSkills 2023 wedstrijd. Drie wedstrijddagen lang gaan 600 deelnemers onder de 25 jaar uit 32 landen strijden om de titel Europees Kampioen.

Eerde dit jaar werd mbo-er Richard via voorrondes, een kwalificatiewedstrijd en Skills The Finals Nederlands Kampioen. Dat is een hele beste prestatie!

Als voorbereiding op het EK traint en oefent Richard extra, want autotechniek is een uitgebreid en complex vakgebied. Via Tamira Kloosterman kwamen we in contact met Richard en hij kwam twee dagen op trainingskamp bij Seldenthuis-Educatie!

Richard: ‘ik denk, doe en droom techniek. Ik wil graag op hoog niveau technisch bezig zijn’. Nou, dat hebben we gemerkt!

Vol aandacht werkte hij met ons Motormanagement Bord en de bijbehorende opdrachten. Extra oefentijd dus, met metingen, signalen en scopebeelden analyseren, afwijkingen herkennen en oplossingen formuleren.

Dat staat namelijk centraal tijdens EuroSkills: onderhoud, diagnose en oplossingen vinden voor steeds complexere vraagstukken.
Hij is gedreven, leergierig en ambitieus en het is een echt sympathieke vent! We zijn blij dat we hem konden ondersteunen.

Richard: namens Team SE veel plezier volgende week en veel succes – we zijn net zo nieuwgierig als jij!

#PassieVoorTechniek #EuroSkills2023 #SeldenthuisEducatie #AutotechniekGenius
... Bekijk meerBekijk minder

Trots delen we mee dat we het allereerste leermiddel hebben geleverd voor de splinternieuwe werkplaats van de Bossche Vakschool. Wat een geweldige start van het komende schooljaar! Maak kennis met onze elektrische scooter, speciaal ontworpen voor VMBO/MBO-2 studenten, inclusief e-learning om voorkennis op te doen om vervolgens begeleid zes gesimuleerde storingen op te lossen. Veiligheid staat voorop, alle onderdelen werken op een veilige spanning.

Duik in de wereld van het batterijpakket, het laadsysteem, voer een V-4 meting uit en pak problemen aan met de verlichting, de gashendel, de drie-fase motor en de DC/DC converter. Alsof dat nog niet genoeg is, heeft de scooter een handige Break-Out Box voor de omvormer, motor, gashendel en meer.

Meer weten? Neem contact met ons op via telefoon of e-mail. Laten we samen ontdekken en leren! #BosscheVakschool #ElektrischeScooter #LerenMetJeHanden #Leren #vmbo
... Bekijk meerBekijk minder

Gisteren was het ontzettend gezellig bij ons!! Een enthousiaste groep technische trainers van Truckwise , onderdeel van Innovam, kwam speciaal naar Gouda voor de basistraining met de PicoScope. Met deze training kunnen de trainers hun cursisten optimaal begeleiden tijdens de cursussen.

Ben jij ook op zoek naar een kennisupdate of wil je nieuwe vaardigheden aanleren met betrekking tot PicoScope producten? Dan is dit het perfecte moment om contact met ons op te nemen. We staan klaar om je alles te vertellen over de mogelijkheden die we bieden.

#PicoScope #AA-Equipment #onderwijs #bijscholing #persoonlijkeontwikkeling #kennisupdate #levenslangleren
... Bekijk meerBekijk minder

Geweldig nieuws! Vandaag gaan we een geprepareerde VW Polo afleveren bij het Deltion College in Zwolle, samen met een Renault Twizy en een Pegasus e-bike bij het Dollard College in Stadskanaal.

De Pegasus e-bike, uitgerust met de Bosch Active Line Plus hulp aandrijving, biedt de studenten de mogelijkheid om alles te leren over elektrische aandrijving. Ze zullen alle componenten van de fiets ontdekken en testen met behulp van duidelijke e-learning modules.

Met de Renault Twizy kunnen we de leerlingen van het vmbo en mbo2 laten zien hoe een elektrische aandrijving is opgebouwd, hoe ze op een veilige manier kunnen vrijschakelen en stap voor stap een licht unit kunnen aansluiten. Bovendien hebben we 6 storingen in deze preparatie ingebouwd, die begeleid worden met e-learning volgens de V-4 methodiek.

De Volkswagen Polo is een op maat gemaakt leermiddel, waarbij verschillende storingen worden begeleid met duidelijke handleidingen en maatwerk opdrachten over de breedband lambdasonde.

Deltion College en Dollard College, we komen eraan! We hopen dat jullie veel leerplezier zullen beleven aan deze nieuwe aanwinsten.

#DeltionCollege #DollardCollege #MBO #Innovatie #VWPolo #Twizy #EBike
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Hele optocht

Mooie klus

Gisteren, tijdens de uitzending van RTL Nieuws om 19.30 uur, werden we aangenaam verrast. In een item over het verbeteren van de basisvaardigheden in het MBO werden twee van onze leermiddelen getoond.

Het ging om de Volkswagen Golf en de BMW i3. Beide voertuigen zijn aangepast en voorzien zijn van educatief materiaal om studenten te helpen praktische ervaring op te doen in het diagnosticeren van technische problemen.

Benieuwd naar onze leermiddelen? Bezoek onze website voor meer informatie!

#mboamersfoort #Technova College #mbo #Leermiddelen #RTLnieuws #Onderwijs #Amersfoort
... Bekijk meerBekijk minder

Lees meer

Aankomende cursusdata PicoScope: 

Deze cursus wordt aangeboden voor MBO docenten

Voorwaarden is dat je de Basis docententraining al hebt gevolgd.

Wil je je aanmelden? Stuur een mail naar:

info@seldenthuis-educatie.nl

Deze cursus wordt aangeboden aan alle geïnteresseerde Vmbo-docenten. Dat kunnen dus docenten M&T, D&P of PIE zijn.

Wil je je aanmelden? Dan verloopt dat via de website:

https://bijscholingvmbo.nl/bg/mt/

Deze cursus wordt aangeboden aan alle geïnteresseerde Vmbo-docenten. Dat kunnen dus docenten M&T, D&P of PIE zijn.

Voorwaarden is dat je de Basis docententraining al hebt gevolgd.

Wil je je aanmelden? Dan verloopt dat via de website:

https://bijscholingvmbo.nl/bg/mt/