PicoScope training & middelen

Goed technisch onderwijs zorgt voor gemotiveerde vakmensen. Een belangrijk deel van leren doet een student in de praktijk. Om dat leerproces te ondersteunen en docenten te ontzorgen organiseert Seldenthuis Educatie PicoScope trainingen specifiek voor het onderwijs, van vmbo, mbo tot hbo.

PicoScope docenten trainingen

In deze cursus gaat u praktisch aan de slag om de PicoScope vertrouwd uw onderwijs in te kunnen brengen. We doorlopen het gehele softwareprogramma (PicoScope 7 automotive) didactisch en je gaat zelfstandig meten en instellen met de Picoscope.

Na de training heb je zeker een goede indruk hoe je de scope kunt inzetten in je lessen.

Ben je helemaal enthousiast, dan kun je je inschrijven voor de gevorderden docenten training.

 

Wij hebben in samenwerking met AA-Equipment support een mooie EDU set samengesteld die u fantastisch kunt inzetten binnen het onderwijs. Overzichtelijk, en met de beste accessoires. Heeft u deze set liever iets anders ingericht? Geen probleem, dat kan ook! Verder kunnen wij u alle PicoScope accessoires en ondersteuning leveren.

Goed om te weten, de EDU set heeft een zeer speciale onderwijsprijs en is alleen te bestellen voor onderwijsinstellingen.

.

Met de gevorderden docenten PicoScope training gaan we de basis training een level hoger brengen. We gaan allerlei appendages gebruiken aan de PicoScope. Denk aan:

  • WPS500x gebruiken
  • First Look sensor gebruiken
  • COP antenne gebruiken
  • Rekenkanalen gebruiken
  • CAN-BUS decoderen
  • NVH trillingsset gebruiken

Mogelijke extra’s

  • Ultrasoon sensor gebruiken
  • Keyless entry sensor gebruiken

Een training met veel vrije ruimte, maar er wordt zeker aanspraak op je technische kennis gedaan. Daarnaast is het leuk om met je collega’s na te denken over hoe je dit in de les kunt gaan inzetten. De training begeleid jou met opdrachten ontwikkeld in onze e-learning omgeving.

Wil je je aanmelden? Houd dan de agenda op onze website in de gaten wanneer er een advanced cursus wordt gegeven.

Voorwaarden: je beheerst de PicoScope in basisgebruik.

 

Aanmelden? Check de agenda welke cursus u wilt volgen en wanneer deze wordt gegeven.