PicoScope training & middelen

Goed technisch onderwijs zorgt voor gemotiveerde vakmensen. Een belangrijk deel van leren doet een student in de praktijk. Om dat leerproces te ondersteunen en docenten te ontzorgen organiseert Seldenthuis Educatie PicoScope trainingen specifiek voor het onderwijs, van vmbo, mbo tot hbo.

PicoScope training

In deze cursus gaat u praktisch aan de slag om de PicoScope vertrouwd uw onderwijs in te kunnen brengen. We doorlopen het gehele softwareprogramma didactisch en je gaat zelfstandig meten en instellen met je eigen PicoScope. Want…  bij deze training is een PicoScope 2204A 2 kanaals 10 Mhz inbegrepen! Een geweldig zakformaat usb oscilloscope met buitengewone prestaties!

 

Wij hebben zelf een mooie set samengesteld die u fantastisch kunt inzetten binnen het onderwijs. Overzichtelijk, en met de beste accessoires. Heeft u deze set liever iets anders ingericht? Geen probleem, dat kan ook! Verder kunnen wij u alle PicoScope accessoires leveren.

.

Met de advanced PicoScope training gaan we meer doen dan alleen signalen meten. We gaan allerlei appendages gebruiken aan de PicoScope. Denk aan een zeer gevoelige druksensor waarmee we de pulsaties in de uitlaat of inlaat kunnen meten. We gaan aan de slag met de ignition probe en gaan doormiddel van rekenkanalen te gebruiken signalen van sensoren gebruiken met een heel ander doel.

Tijdens deze training zijn de storingen vooraf bekend, maar gaan we op zoek naar de beste methode of snelste methode om deze storingen te achterhalen. Een training met veel vrije ruimte, maar er wordt zeker aanspraak op je technische kennis gedaan.

Wil je je aanmelden? Houd dan de agenda op onze website in de gaten wanneer er een advanced cursus wordt gegeven.

Voorwaarden: je beheerst de PicoScope in basisgebruik.

 

Aanmelden? Check de agenda welke cursus u wilt volgen en wanneer deze wordt gegeven.